Coachend Leiderschap is een variatie op de succesvolle workshop Coaching Class. Binnen deze workshop krijgt u als deelnemer inzicht in het begrip ‘leiderschap’ en wordt er geoefend met een aantal vaardigheden in visie ontwikkelen, communiceren, leiding nemen en coachen. Coachend Leiderschap vindt in het tijdsbestek van een dag plaats op verschillende data in 2014.

Wat is het nut van Coachend Leiderschap

Deelname aan Coachend Leiderschap geeft u inzicht in leiderschap in het algemeen, maar zeker ook in uw persoonlijke leiderschapsstijl. U krijgt directe feedback op uw manier van leidinggeven en er wordt gewerkt met eigen casuïstiek zodat u ook zicht krijgt op uw eigen effectiviteit als leider.

Vraagstukken die aan de orde komen zijn:

  • hoe ontwikkel ik een visie op de business?
  • hoe communiceer ik met stake holders?
  • hoe motiveer ik iemand om zijn verantwoordelijkheid te nemen?
  • hoe buig ik negatieve gedachten om naar positieve?

Aanpak

We pakken de theorie en praktijk van grote Leiders als voorbeeld en leermateriaal. De eigen persoonlijkheid speelt een belangrijke rol in leiderschap en is dus onderwerp van onderzoek. En het trainen van vaardigheden doen we met een trainingsacteur die het beste uit u naar boven haalt. Videofragmenten en discussies daarover maken het geheel compleet en tot een bijzondere ervaring.

Resultaten

Deelname aan deze workshop zal de volgende resultaten bewerkstelligen:

  • verbetering van uw persoonlijke effectiviteit als leider,
  • het effectiever voeren van correctie- en andere gesprekken,
  • u haalt meer uit uw medewerkers,
  • het vergroten van openheid en aandacht binnen uw bedrijf.

Doelgroep

Iedereen die leiding geeft en meer leiderschap wil tonen en ontwikkelen.

Kosten

De investering verbonden aan Coachend Leiderschap bedraagt circa € 750,- excl. BTW. Bij deelname door meer personen is een kortingsregeling van toepassing. Informeer ernaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-53600518. 

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden voor Coachend Leiderschap door het aanmeldingsformulier in te vullen en te verzenden. Per omgaande ontvangt u dan van ons een schriftelijke bevestiging met nadere informatie. Indien u zich liever telefonisch aanmeldt, of vragen heeft over Coachend Leiderschap kunt u ons uiteraard ook persoonlijk benaderen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06-53600518.